Workshops & Lezingen

Regelmatig ben ik te vinden op een (gezondheids)beurs in de omgeving van Eindhoven. Je kunt dan komen kennismaken of een van de korte lezingen over PRI bijwonen.  Ook geef ik samen met mijn collega Astrid Engel uit Heeze kennismakingsworkshops over PRI en bewust ouderschap in Eindhoven bij het Groeiplein.

De agenda

Workshop Bewust Ouderschap met PRI, opvoeden vanuit je hart

17 september 2018
19:30 - 21:30
Aanmelden via:

Ben je bewust bezig met je ouderschap en merk je toch dat je soms datgene doet waarvan je je had voorgenomen het niet te doen? Lopen de irritaties soms hoger op dat je wilt of is het lastig je kind de ruimte te geven om op zijn eigen manier te ontwikkelen? Of ben je gewoon benieuwd naar de onbewuste projecties op onze kinderen?
Kom dan naar een van onze workshops en ontdekt waardoor dit komt en vooral wat je eraan kan doen om het te veranderen! Je maakt kennis met PRI, Past Reality Integration, en wat dit voor de opvoeding van je kinderen kan betekenen.

Kosten: 15 euro
Locatie: Groeiplein 
Adres: Breitnerstraat 2f in Eindhoven

Workshop Eerste hulp bij moederschap

27 september 2018, Herent (België) 
20:00 - 21:30
Aanmelden via:

Het moederschap is een recept voor burn-out. We kunnen simpelweg niet alles geven wat onze kinderen nodig hebben, ook al willen we dat zo graag. Grenzen trekken en toch in verbinding blijven is vaak een moeilijke opdracht wanneer we ons schuldig voelen. Dit wordt nog extra moeilijk wanneer we het gedrag van onze kinderen niet begrijpen. En tegelijkertijd willen we ook voor de buitenwereld een goede moeder zijn. Moederschap lijkt dan een onmogelijke opdracht vol met contradicties.
Maar het kan ook anders. Ontdek op deze info avond wat Past Reality Integration voor jou kan betekenen om meer ontspannen in het ouderschap te kunnen staan. Klein aantal deelnemers, dus snel zijn is de boodschap!

Inloop vanaf 19:45
Kosten: 10 euro
Locatie: The Companion - Body, Mind & Soul Center
Adres: Blakstraat 53, 3020 Herent (België)

Workshop Opvoeden vanuit je hart

2 oktober 2018
09:15 - 11:15
Aanmelden via:

Tijdens de week van de Opvoeding vertellen we je graag hoe je in verbinding kan blijven met je kind terwijl het ouderschap ook zoveel uitdagingen kent. Hoe hou je contact, stel je grenzen en blijf je toch in verbinding met jezelf en je kind? Voor iedereen herkenbare vragen. Worstelen we daar af en toe niet allemaal mee? Meld je aan en ervaar wat Past Reality Integration voor jou en je kind kan betekenen.

Kosten: 15 euro
Locatie: Groeiplein 
Adres: Breitnerstraat 2f in Eindhoven

In vier avonden stress de baas!

Start op 8 oktober 2018
19:30 - 21:30
Aanmelden via:

Heb je last van je eigen gedragspatronen of emoties? Ben je toe aan meer gemoedsrust, emotionele stabiliteit en grip op je leven? Dan komt deze korte cursus niet voor niks op je pad!

Past Reality Integration (PRI) helpt je tot de bron van je probleem te komen. Tegelijk biedt het praktische, dagelijks toepasbare tools om je te bevrijden van negatieve gedachten, gedragspatronen en emoties.

In 4 avonden helpen we jou en de andere deelnemers op weg bij het zelfstandig toepassen van de PRI-basistools. We werken aan de hand van het heldere en praktische stappenplan in het boek ‘PRI en bewust leven’. Begeleiding: PRI-therapeuten i.o. Imke Vos, Jessica Mortier en Astrid Engel.

Data: 8 oktober, 22 oktober, 5 november, 3 december
Kosten: € 275,00
Locatie: Groeiplein
Adres: Breitnerstraat 2f in Eindhoven

Workshop Stress de baas

10 oktober 2018
09:30 - 11:30
Aanmelden via:

Heerlijk even niets doen, even op de bank met een kopje thee of lekker even buiten een tijdschriftje lezen. Het verlangen of de gedachte eraan herkennen we allemaal wel. Maar hoe vaak gun jij het jezelf? Wij herkennen dit maar al te goed en hebben met Past Reality Integration een antwoord gevonden om hier echt in te veranderen. Graag vertellen we je er deze avond over zodat ook jij kan begrijpen waar het vandaan komt en hoe je het zelf kan veranderen.

Kosten: 15 euro
Locatie: Glasgebouw 
Adres: Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven

Workshop Zwanger in balans

21 november 2018
19:30 - 21:30
Aanmelden via:

Door onderzoek is de laatste jaren steeds duidelijker geworden hoeveel onze baby’s al meekrijgen in de baarmoeder. In de film In Utero wordt dit prachtig uitgebeeld en onderbouwd. Onze kleintjes zijn letterlijk omgeven door de emoties van hun moeder. Dit heeft een grote invloed op ze. We maken natuurlijk allerlei emoties door in die 9 maanden van zwangerschap. Daarom is het belangrijk om contact te maken met je kleintje in de buik. Want zowel de zorgen, stress of verdriet die ze voelen. Kunnen ze ook voelen wanneer je oprecht contact met ze maakt, ze geruststelt of aanmoedigt. Graag vertellen we je meer over je eigen emoties en het ontstaan en de functie daarvan. Hierdoor verminderen je nare gevoelens en dit heeft een direct effect op het nieuwe leven in je buik. Daarnaast gaan we ook in op wat je kan doen voor je baby’tje als je verdrietig of gespannen bent zodat het minder indruk op hem of haar achterlaat. Nieuwsgierig? Mail voor extra informatie of meld je aan.

Kosten: 15 euro
Locatie: Groeiplein 
Adres: Breitnerstraat 2f in Eindhoven

Verdiepings-workshop Bewust Ouderschap met PRI, opvoeden vanuit je hart

10 december 2018
19:30 - 21:30
Aanmelden via:

Ben je bekend met PRI omdat je een van de boeken van Ingeborg Bosch hebt gelezen of ben je bij een van onze workshops of lezingen aanwezig geweest en wil je graag meer weten over PRI en dit zelf gaan toepassen? Dan is deze verdiepingsworkshop iets voor jou. Ben je bewust bezig met je ouderschap en merk je toch dat je soms datgene doet waarvan je je had voorgenomen het niet te doen? Lopen de irritaties soms hoger op dat je wilt of is het lastig je kind de ruimte te geven om op zijn eigen manier te ontwikkelen? Of ben je gewoon benieuwd naar de onbewuste projecties op onze kinderen?

Kosten:  20 euro
Locatie: Groeiplein
Adres: Breitnerstraat 2f in Eindhoven

Praktijk Emotions
Praktijk EmotionS