Skip to main content

Jessica Mortier

Het boek "Onze Liefde"

PRI Gecertificeerd Therapeut

Ik ben Jessica, opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen en inmiddels zo’n 20 jaar woonachtig in Brabant, omgeving Eindhoven. Samen met mijn vriend Chris, onze dochter Sara en onze zoon Tim woon ik in Aalst-Waalre.

In 2003 heb ik mijn HBO-Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald.

Voordat ik mijn eigen praktijk startte heb ik ruim 13 jaar met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt met mensen met allerlei verschillende klachten, waaronder: psychoses, stemmingsproblemen, angstklachten, verslavingen en mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats. De eerste jaren vooral op (crisis)afdelingen en later in de ambulante psychiatrie als casemanager in onder andere een FACT-team.

Wat ik vooral boeiend vind is wat er werkelijk in mensen omgaat en wat hun wensen zijn.
In al die jaren heb ik gemerkt dat het allerbelangrijkste is om werkelijk aan te kunnen sluiten bij wat mensen echt willen en dit te doen op basis van gelijkwaardigheid en betrouwbaarheid. Op die manier maak je echt contact en kunnen mensen groeien door samenwerking en empowerment.
In januari 2016 ben ik gestart met de vierjarige opleiding tot PRI-basistherapeut.

Sinds 2022 ben ik PRI Gecertificeerd Therapeut.

 

Met PRI koos ik bewust voor een nieuwe methodiek, maar het werken met mensen blijft in de basis hetzelfde. Het mooie van PRI is de combinatie van gevoel, gedrag en cognitie. Alle 3 zijn ze even belangrijk en het geeft je de mogelijkheid om in balans te zijn.

De opleiding is erkend door de SKB. De Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB) is een certificerende organisatie op het gebied van opleidingen en bij- en nascholingstrajecten op post- hbo-niveau.

Als je interesse of vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact met me op.
Je bent van harte welkom.

Jessica Mortier