Voor wie?

Lake

Na ruime ervaring in de psychiatrie heb ik ervoor gekozen om mijn eigen praktijk te beginnen. Die psychosociale begeleiding doe ik nog steeds met veel passie en plezier.

In 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot PRI-therapeut. Sinds 2022 ben ik PRI Gecertificeerd Therapeut. Past Reality Integration, PRI, is een bewustzijnsleer en therapievorm en heeft mij en mijn gezin zoveel moois gebracht. Wil je ook ervaren hoe licht en onbelast je leven is terwijl het vaak zo zwaar aanvoelt? Zou je graag ontdekken hoe (on)bewuste ervaringen uit je verleden een negatief effect hebben op hoe je nu in je leven staat en leren hoe je dit zelf kan veranderen? Of worstel je met angst, burn-out, een negatief zelfbeeld, vermoeidheid, ongenoegen, somberheid, etc? 

Ik kijk graag met je mee!

Eetproblemen? PRI biedt een passend antwoord, zonder dwang. Ik ben lid van het PRI anorexia expertise team. Wil je hier meer over weten? Neem contact met me op. Of kijk op de PRI website voor meer informatie.

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met me op.

De kosten per sessie van een uur zijn 125 euro. Volwassenen kunnen mogelijk een deel vergoeding krijgen via hun zorgverzekering, via vergoeding voor alternatieve geneeswijze. Voor jeugd jonger dan 18 jaar is vergoeding via de gemeente een mogelijkheid. 

Praktijk EmotionS
Aangesloten bij:
PRI